....

Chyba na stránce: Potřebujete pomoct se vzdělávacími akcemi ve SkautISu? Poradíme! - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/organizace/vzdelavani/poradame-vzdelavaci-akci/jak-na-organizaci-vzdelavaci-akce/2296-vzdelavani-ve-skautisu-jak-na-tom-jsme"

Jak na organizaci vzdělávací akce


Uvažujete o uspořádání vzdělávací akce? Výborně! Níže naleznete k jednotlivým typům vzdělávacích akcí informace, které vás při jejich organizování povedou.

Potřebujete pomoct se vzdělávacími akcemi ve SkautISu? Poradíme!

Už mnohých vzdělavatelů popř. vedoucích jednotek se dotkla nová skautISová agenda vzdělávacích akcí. Děkujeme velmi všem, kteří nám dosud poskytli zpětnou vazbu a podněty k systému. Děkujeme velmi za trpělivost, kterou s novým systémem máte. Jsme si vědomi toho, že je to hodně nového a mnohdy ne zcela přehledného. Stejně tak i toho, že díky neustálému vývoji se objevují chyby, které vám práci komplikují. Omlouváme se za tyto potíže, každý den se věnujeme tomu, abychom je co nejdříve odstranili.

Znovu chceme zdůraznit, abyste se neváhali na nás obrátit v případě, že si s novou agendou nevíte rady, nejste si jisti, zda je vaše akce v pořádku či někde něco nefunguje. Jsme připraveni vám pomoci a poradit, posbírat od vás podněty na zlepšení. Pro kontakt s námi lze využít tyto kontakty:

  • tel. 234 621 284, popř. 776 720 220 (STS) - Kancelář ústředí Junáka - českého skauta
  • e-mail: vzdelavani@skaut.cz - pro konzultace správy akcí, radu jak postupovat, ověření, zda je vaše akce v pořádku apod.
  • email: katerina.musilova@skaut.cz - pro konzultace ekonomické agendy, dotačních záloh
  • e-mail: podpora@skaut.cz - pro hlášení technických závad systému.

Abychom v tomto počátečním období podchytili možné komplikace, i my sami jednou týdně kontrolujeme zadané vzdělávací akce a u těch, které jsou v horizontu nejbližších dvou týdnů, kontrolujeme podrobně jejich stav. V případě potřeby vás kontaktujeme, abychom odladili vše potřebné a zajistili také včasné schválení akce, její dotace a popř. vyplacení zálohy. I zde platí, pokud máte potřebu řešit vše s větším předstihem, neváhejte se nám ozvat.

Připomínáme také existující návod k agendě vzdělávacích akcí ve skautISu.  Doporučujeme ho vaší pozornosti při práci na vzdělávacích akcích, provede vás celým procesem. Návod funguje jako sdílený dokument. Jednak ho neustále aktualizujeme a doplňujeme další kapitoly - aktuálně přibyly kapitoly věnované žádosti o dotace a zadávání účastníků, pokračovat budeme např. zadáváním zkušebních komisí a výsledků zkoušek. Zároveň máte možnost ho komentovat - uvítáme vaši zpětnou vazbu k němu - co vám tam chybí, co není srozumitelné, jak ho udělat jinak, aby pro vás byl přehledný apod. - předem děkujeme. 

Kroky, které už děláme nebo v nejbližší době plánujeme pro zlepšení situace:

  • každododenní správa došlých podnětů a dotazů, intenzivní řešení vzniklých chyb
  • jednou týdně kontrola nejbližších akcí a případné řešení přímo s pořadateli
  • průběžné doplňování a úprava návodu k agendě vzdělávacích akcí 
  • vytvoření jednoduchého schématu pro vedoucí jednotek (vodítko kdy co mám udělat)
  • vytvoření zjednodušeného schématu pro vzdělavatelské týmy (základní vodítko kdy je třeba co udělat, zjednodušený návod)

Máte-li další podněty, co by vám při orientaci a práci v novém prostředí pomohlo, dejte nám vědět!

Ještě jednou děkujeme za vaši trpělivost a veškerou poskytnutou zpětnou vazbu.

 

Barbora Tichavová - Rozárka
zpravodajka VRJ pro dospělé a vzdělávání

Ondřej Peřina - Jerry
zpravodaj VRJ pro ICT a organizaci 

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 1376x

Práce s článkem

1
kladných hlasů

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu