....

Chyba na stránce: Personalistika - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/organizace/ustredi/kuj/4271-personalistika"

KANCELÁŘ ÚSTŘEDÍ

Kancelář ústředí tvoří profesionální zázemí Junáka - českého skauta, jejím úkolem je zabezpečovat činnosti nutné pro chod a rozvoj celé organizace a poskytovat servis organizačním jednotkám, činovníkům a ústředním orgánům. V současnosti má 24 zaměstnanců v přepočtu na plný úvazek a řídí se Směrnicí pro Kancelář ústředí. Máte-li zájem o spolupráci, podívejte se na https://jobs.skaut.cz/.

Napište nám:

Email: kancelar@skaut.cz
Adresa datové schránky: 5bhq6tb

Zavolejte nám:

Pevná linka: +420 234 621 284 
Mobil (STS): +420 776 720 220

Adresa:

Junák - český skaut, z. s.
Senovážné náměstí 24, 
110 00 Praha 1

Pracovní doba:

Po – Čt: 9:00 – 16:00 hod.
Pá: 9:00 – 14:00 hod.
Neodkladné záležitosti vyřídíme i mimo výše uvedenou dobu.

Personalistika

Ve spolupráci s Odborem pro personalistiku je naším cílem napomáhat vedoucím na všech organizačních úrovních k úspěšnému budování a vedení svých týmů. Připravujeme a zprostředkováváme potřebné nástroje a informace pro práci s lidmi v týmech, pracujeme na jejich účelném začlenění do standardního vzdělávání (např. kurzy Střediskového minima) a metodických publikací (např. Vůdcovský handbook). Máme na starosti agendu týkající se uvítacích a závěrečných balíčků rozesílaných činovníkům. Pracujeme na rozšíření možností cíleného mentoringu, koučingu a supervize. Nabízíme personalistické semináře na klíč zaměřené na dlouhodobě úspěšnou práci s lidmi. Poskytujeme konzultace v uvedených oblastech.

Kontaktovat nás můžete na adrese personalistika@skaut.cz.

Jana Jirasová - Prcek

zpravodajka pro dospělé

 

Josef Boubín

koordinátor personalistických projektů

Josef má na starost personalistické projekty. Zabývá se především přípravou informačních materiálů pro zájemce o skauting z řad dospělých a podpůrné prostředky pro vedoucí oddílů a středisek, kteří dospělé nováčky nabírají. Dále se podílí na revizi Příručky pro vedoucí středisek vzhledem k obsahu kurzů Střediskového minima.

Kromě práce na ústředí je členem persoodboru a vede středisko v Úvalech. Ve svém volnu rád mizí do ticha přírody. Večery si zpestřuje studiem psychologie, četbou, hrou na housle a během.

josef.boubin@skaut.cz 

 

Jaroslav Petřík - Australan

koordinátor projektu výchovných zpravodajů

Australan se stará o výchovné zpravodaje, chystá metodiky, doplňuje křižovatku a také komunikuje a sdílí problémy se všemi výchovnými, např. pomocí celostátního setkání. 

Mimo práci na ústředí vede Australan smečku vlčat a zastupuje vůdce 8. oddílu Mnichovice ve středisku Lípa Říčany. Je stálým instruktorem Jesenické lesní školy, kde má na starosti výzvy a pomáhá, s čím je právě potřeba.

jaroslav.petrik@skaut.cz

Naše projekty

 
Výchovní zpravodajové
Naším cílem je podpořit kvalitní činnost výchovných zpravodajů a usilujeme o (znovu)zavedení role výchovných zpravodajů všude, kde dosud chybějí. Připravujeme a zprostředkováváme metodiku pro výchovné zpravodaje nebo činovníky, jejichž role zahrnuje prvky práce výchovného zpravodaje. Organizujeme platformy pro výměnu zkušeností a konzultace – skupina výchovných zpravodajů na Facebooku, newsletter, celostátní setkání výchovných zpravodajů apod.
 
Hodnocení kvality
Rozvíjíme nástroj Hodnocení kvality a navazující zdroje pro naše jednotky, tak abychom jim umožnili systematickou a kvalitní zpětnou vazbu činnosti. Prostřednictvím vzdělávacích a celostátních akcí i metodických materiálů předáváme dobrou praxi ve využívání hodnocení kvality pro další plánování činnosti a rozvoje jednotek a jejích členů. Dotazy k této oblasti můžete směřovat na kvalita@skaut.cz.
logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 1050x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Klíčové výrazy

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.
  Nahlásit chybu