....

Chyba na stránce: Ekonomika a projekty - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/organizace/ustredi/kuj/4265-ekonomicke-oddeleni"

KANCELÁŘ ÚSTŘEDÍ

Kancelář ústředí tvoří profesionální zázemí Junáka - českého skauta, jejím úkolem je zabezpečovat činnosti nutné pro chod a rozvoj celé organizace a poskytovat servis organizačním jednotkám, činovníkům a ústředním orgánům. V současnosti má 24 zaměstnanců v přepočtu na plný úvazek a řídí se Směrnicí pro Kancelář ústředí. Máte-li zájem o spolupráci, podívejte se na https://jobs.skaut.cz/.

Napište nám:

Email: kancelar@skaut.cz
Adresa datové schránky: 5bhq6tb

Zavolejte nám:

Pevná linka: +420 234 621 284 
Mobil (STS): +420 776 720 220

Adresa:

Junák - český skaut, z. s.
Senovážné náměstí 24, 
110 00 Praha 1

Pracovní doba:

Po – Čt: 9:00 – 16:00 hod.
Pá: 9:00 – 14:00 hod.
Neodkladné záležitosti vyřídíme i mimo výše uvedenou dobu.

Ekonomika a projekty

ajišťujeme pro vás vše okolo dotací (žádosti, rozdělení, vyúčtování) a získávání peněz na projekty. K nám jsou také přeposílány dotazy k pojištění (majetku i osob). Pokud vás zajímají informace z oblasti hospodaření, můžete se kouknout na stránku Finance a hospodaření, nechat si posílat hospodářské novinky z Křižovatky či se přidat do facebookových skupin spravovaných dobrovolníky (o hospodaření, nemovitostech či fundraisingu).
 
Dotazy můžete směřovat na e-mail ekonomicke@skaut.cz. Oficiální poštu posílejte na kancelar@skaut.cz.

Markéta Olišarová - Jóňa

zpravodajka pro ústředí

Jóňa je odpovědná za oblast hospodaření a získávání finančních prostředků na chod organizace, dále má na starost agendu nemovitostí, podávání projektových žádostí a řízení projektu Skauting pro školy. Je zodpovědná za chod ústředí jako celku.

marketa.olisarova@skaut.cz

Tereza Štysová

finanční manažerka

Finančnímu managementu v neziskovém sektoru se věnuje od roku 2005. V Kanceláři má na starost vedení ekonomických agend, mezi než patří správa rozpočtu organizace i jednotlivých projektů, dohled nad dotacemi a jejich přerozdělování do organizačních jednotek. Dále daně, účetnictví a pojištění. Spolupracuje na přípravě nových projektů a jiných fundraisingových aktivit. Můžete se na ní obracet s dotazy ohledně dotací.

tereza.stysova@skaut.cz 

 

Michaela Ježdíková - Tubus

asistentka ekonomického oddělení

Tubus zajišťuje základní činnosti ekonomického oddělení. Má na starosti vedení pokladny, kontrolu a proplácení cestovních příkazů, fakturaci a vyúčtování vzdělávacích akcí.

Kromě práce na ústředí se věnuje vedení střediska ve Vraném nad Vltavou, kde vede i oddíl vlčat a svělušek.

michaela.jezdikova@skaut.cz

 

Zuzana Vaidová

koordinátorka dotací a pojištění

Zuzka komunikuje s organizačními jednotkami ohledně ekonomických záležitostí. Jedná se především o dotace (podávání žádostí a jejich vyúčtování), pojištění (zejména movitého a nemovitého majetku) a možnosti zapůjčení či darování finančních prostředků z Fondu nemovitostí Junáka.

 zuzana.vaidova@skaut.cz

 

Hana Pechoušková - Karamela

koordinátorka dotací velkých akcí 

Karamela má na starost dotace u velkých akcí, řeší s nimi i jejich hospodaření a pomáhá jim s administrativou kolem fundraisingu. Částečně také pomáhá fundriaisingovému týmu.

hana.bejckova@skaut.cz

 

 

Barbora Zálohová 

koordinátorka fundraisingu

Bára pomáhá zajišťovat vícezdrojové financování organizace. Nastavuje a rozvíjí dárcovství, pečuje o dárce. Má na starosti  dárcovské kampaně ústředí. Může pomoci střediskům rozvíjet fundraising nebo grantové projekty

barbora.zalohova@skaut.cz

Ivo Brzobohatý - Ještěr

garant pro nemovitosti

Ještěr řeší agendu spojenou s nemovitostmi Junáka. Původně se věnoval vyhledávání a nákupu pozemků na tábořiště pro brněnská střediska a rekonstrukci Kaprálova mlýna. Získané zkušenosti dnes využívá v rámci celé organizace. Předsedá komisi Fondu nemovitostí.

Mimo ústředí je předsedou Rady Kaprálova mlýna a členem správní rady Skautské nadace Jaroslava Foglara, kde se věnuje především skautfundingu, tj. rozvoji individuálního fundraisingu ve skautském prostředí.

Ivo.brzobohaty@skaut.cz

Blanka Radová

 
účetní
 

Bláňa se stará se o účetnictví Junáka - českého skauta a vede personální agendu zaměstnanců Kanceláře ústředí.

hospodareni@skaut.cz

 

Patrik Půlpán - Paťa

garant pro pojištění a nemovitosti

patrik.pulpan@skaut.cz

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 2526x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Klíčové výrazy

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu