....

Chyba na stránce: Druhé celostátní setkání výchovných zpravodajů a nejen jich - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/zpravodajstvi/4383"

Druhé celostátní setkání výchovných zpravodajů a nejen jich

Druhé celostátní setkání výchovných zpravodajů a nejen jich

Jsi výchovným zpravodajem? Nebo se zajímáš o výchovu? Pak pro Tebe mám skvělou zprávu. Na začátku listopadu 2019 proběhne druhý ročník setkání všech výchovných zpravodajů a zpravodajek z celé České republiky.

Komu je setkání určeno? 

Všem, kteří mají zájem o inspiraci v tématech týkajících se výchovy a chtějí sdílet své zkušenosti v této oblasti, nebo těm, se chtějí seznámit s někým, kdo řeší podobné problémy na středisku, okrese nebo kraji. Víkendové setkání bude zaměřeno na práci s oddílovými vedoucími, podporu činnosti oddílů, vzdělávání a sdílení zkušeností v těchto oblastech, ale i na osobní rozvoj. 

„Tím, že učíme jiné, učíme sebe.“ — Seneca

Co je potřeba v tento čas udělat?

Pouze si zapsat do diáře termín 8. – 10. 11. 2019 a těšit se, až se v půlce května spustí přihlašování. Všechny informace jsou také na facebookové události této akce.

Akce bude probíhat ve velmi pohodlných, moderních a hezkých prostorách Kaprálova Mlýna. A rozhodně není pouze pro jmenované výchovné zpravodaje, ale těšíme se i na ty, kteří na středisku/ okrese/ kraji výchovu řeší, nebo se chtějí do této oblasti zapojit.

Pokud máte zájem se zapojit do samotné přípravy setkání, jen třeba tím, že navrhnete program, nebo se budete chtít zapojit víc, tak se neváhejte ozvat na email: marie.pekarkova@skaut.cz.

Na všechny se těší Šmako
koordinátorka výchovných zpravodajů
logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 1284x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Klíčové výrazy

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu