....

Chyba na stránce: AKTUALIZOVÁNO: Přihlaste se na Kurz lektorského minima k OČK - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/zpravodajstvi/4085"

AKTUALIZOVÁNO: Přihlaste se na Kurz lektorského minima k OČK

AKTUALIZOVÁNO: Přihlaste se na Kurz lektorského minima k OČK

Chtěli byste získat Odbornou činovnickou kvalifikaci zkušebního komisaře ČZ/VZ (tzv. OČK), ale nemáte IK či dostatečnou lektorskou praxi? Netoužíte po OČK, ale chcete se zlepšit ve svých lektorských dovednostech? Pak je toto akce pro vás.

Kurz lektorského minima je určen především (nikoliv však výhradně) zájemcům o jakékoliv OČK (více informací pod odkazem), kteří chtějí splnit podmínky lektorské způsobilosti tímto způsobem.

Vstupní podmínka
je pouze věk minimálně 18 let.

Kurz bude mít formu workshopu, jehož nedílnou součástí bude aktivní zapojení účastníků (lektorské dovednosti se budou trénovat prakticky).

Uskuteční se 9. - 11. listopadu 2018 v Praze na Celnici (v případě dostatečného zájmu). Maximální počet účastníků je 12 osob - rozhoduje pořadí - ostatní se stanou náhradníky.

Zájemci se mohou do 15. října včetně hlásit na emailu vzdelavani@skaut.cz (na stejný mail se obracejte i s dotazy) - bližší informace budou zaslány emailem začátkem října.

Ubytování a stravování bude zajištěno, cena za kurz je 300 Kč.

Kurz pořádá Odbor pro vzdělávání, lektoři Petra Vacková, Jakub Jebavý - Opičák, Filip Hlavinka - Mukóki a další spolupracovníci.


Michal Peroutka - Pérák
koordinátor vzdělávání

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 3358x

Práce s článkem

1
kladných hlasů

Klíčové výrazy

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu