....

Chyba na stránce: Bude nová Křižovatka. Jakých 5 věcí bys chtěl/a jinak? - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/zpravodajstvi/4078-bude-nova-krizovatka-jakych-5-veci-bys-chtel-a-jinak"

Bude nová Křižovatka. Jakých 5 věcí bys chtěl/a jinak?

Bude nová Křižovatka. Jakých 5 věcí bys chtěl/a jinak?

Začínáme chystat novou verzi Skautské křižovatky. Zapojit se můžeš hned do prvního kroku příprav. Předem díky za podněty!

Tento podzim začneme připravovat novou generaci Skautské křižovatky (jsme k tomu nuceni životním cyklem redakčního systému). Křižovatka nadále zůstane jádrem skautského informačního toku především pro činovnice a činovníky, ale počítáme se změnami oproti současnému stavu.

Chceš změny ovlivnit? Napiš prosím do komentářů 5 konkrétních věcí, které by měla nová Křižovatka zohlednit, aby pro Tebe byla dobrým nástrojem, lepším než dnes (obsah, struktura, funkce, přístupnost, design, cokoli). Věcí může být i jiné množství než 5 (klidně jedna, klidně sedmnáct), spíš jde o to psát v jednotlivých konkrétních bodech, nikoli příběhy. Díky za každý příspěvek, který se zde objeví. Bude velkou pomocí!

Toto je první krok veřejné konzultace, ne poslední. Pokud máš pocit, že bys chtěl/a přispět i více nebo třeba konzultovat záměr nové Křižovatky, až bude připraven (ať už rozumíš webům, nebo jsi "jen" konzumentem skautských informací), ozvi se na komunikace@skaut.cz. 

Totožná debata je od včerejška otevřena také ve SkautFóru - celostátní činovnické facebookové skupině, kde už se sešla řada podnětů. Můžeš přispět v komentářích tam či zde, budou zapracovány bez ohledu na to, ve kterém z uvedených dvou míst se objeví. Díky!

Petr Vaněk - Permi | petr.vanek@skaut.cz
zpravodaj pro komunikaci a projekty služby společnosti

 

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 2903x

Práce s článkem

2
kladných hlasů

Klíčové výrazy

Diskuse o článku

21 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu