....

Chyba na stránce: Přečtěte si Doporučení pro skautské čestné stráže - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/zpravodajstvi/4055-100-let-republiky-se-blizi-prectete-si-doporuceni-pro-skautske-cestne-straze"

Přečtěte si Doporučení pro skautské čestné stráže

Přečtěte si Doporučení pro skautské čestné stráže

V některých místech mají oddíly a střediska pořádání skautské čestné stráže v malíku, slouží tak společnosti opakovaně a rádi. Jinde může být zkušenost menší nebo nulová. Především pro ty, kteří by rádi skautskou čestnou stráž u významného aktu upořádali, ale nejsou si jisti, jak na to, slouží první verze Doporučení pro čestné skautské stráže.

Pokud máte s pořádáním čestných stráží bohatou zkušenost, možná vám stačí doporučení rychle prolétnout, jestli neobjevíte něco zajímavého, případně poslat tip na vylepšení doporučení pro příští verzi. Pokud je vaše zkušenost malá, jistě vám doporučení mohou pomoci skautskou čestnou stráž dobře naplánovat. Doporučení si nedělají ambici obsáhnout všechny situace a dát odpověď na každou otázku, která se může objevit. Ale jako pomůcka těm z nás, kteří by si nemuseli být příliš jisti, bezpochyby posloužit mohou. A proto tady jsou.

Vřelé díky desítkám sester a bratří, kteří se do tvorby doporučení aktivně zapojili v celostátní facebookové činovnické skupině SkautFórum, ať už při sběru podnětů, nebo při připomínkování návrhu finálního textu

Stáhni a ulož si dokument v PDF 

Petr Vaněk - Permi | petr.vanek@skaut.cz 
zpravodaj pro komunikaci a projekty služby společnosti

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 3931x

Práce s článkem

2
kladných hlasů

Klíčové výrazy

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu