....

Chyba na stránce: Konečně! Skautská telefonní síť opět přijímá nová čísla. Jak získat službu pro sebe a rodinu? - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/organizace/benefity/sts/5619-konecne-skautska-telefonni-sit-opet-umoznuje-vstup-novych-cisel-jak-ziskat-sluzbu-pro-sebe-a-svou-rodinu?tl=comments"

Skautská telefonní síť

Skautská telefonní síť (STS) nabízí všem dospělým členům organizace Junák - český skaut možnost získat telefonní, datové a další služby od společnosti Vodafone za nadstandardně výhodných podmínek. Opět je možné přidávat nová čísla. 

Konečně! Skautská telefonní síť opět přijímá nová čísla. Jak získat službu pro sebe a rodinu?

Chceš patřit mezi víc než deset tisíc skautů (a jejich rodin), kteří STS již využívají, a telefonovat, datovat a SMSkovat skoro zdarma? Opět je tady možnost, tak neváhej!

Co je to Skautská telefonní síť?

Jde o členský benefit a zároveň o podporu činovníkům pro efektivní zajišťování skautské činnosti. Konkrétně se jedná o cenově velmi atraktivní nabídku služeb telefonního operátora. Kromě nízkých cen je hlavním benefitem STS volání a nově i SMSkování mezi sebou zcela zdarma.

Pro koho je určena?

Pro každého dospělého registrovaného člena organizace Junák - český skaut. Každý člen má nárok až na 5 mobilních čísel (u datových a jiných služeb není počet využití omezen) pro sebe a svou rodinu. Držitelem čísla tak mohou být i „neskauti” nebo mladší členové, ale pouze skrze jejich získání oprávněnou osobou - tedy jiným dospělým členem organizace (Pozor - objednání vždy musí dělat svým jménem člen organizace, kód pro odbavení nelze s nikým sdílet).

Pokud máte v rodině více oprávněných osob, limit 5 ks platí pro každou samostatně. Můžete takto mít i více čísel pro větší rodinu - nicméně vám bude chodit více samostatných vyúčtování (což pohodlně řeší např. nastavení plateb inkasem).

Jak se mohu přidat? A mohu jen “na zkoušku”?

Je to snadné. Postup je následující:

  1. ve skautISu jdi do sekce Služby na odkaz "STS (nová)" odsouhlasíš podmínky
  2. tím získáš kód
  3. se kterým se přihlásíš na vodafone.cz/skaut
  4. tam vyplníš základ objednávky, a především kontaktní údaje
  5. následně ti zavolá operátor, projde s tebou objednávku a upraví ji tak, aby vše bylo jasné a v pořádku
  6. pak ti odešle poštou nové SIM karty a přes SMS datum, kdy bude SIM aktivována, a administrátorské heslo pro přístup do Vodafone samoobsluhy
  7. v domluvený den prohodíš v telefonu současnou SIM za novou, číslo budeš mít stále stejné. Zároveň se hned pak můžeš přihlásit do webové (nebo mobilní) samoobsluhy a nastavíš vše, co budeš chtít

Hotovo, vše může proběhnout během jednoho týdne, tak co to hned vyzkoušet? Výpovědní lhůta (závazek setrvání) v nové STS u Vodafone není žádná, takže pokud bys nebyl/a spokojen/a, můžeš službu stejně snadno zase opustit. Podrobnější informace najdeš i na www.skaut.cz/sts.

Jaké jsou hlavní výhody STS?

  • 5 hlasových mobilních čísel (a neomezeně datových a jiných služeb) pro každého dospělého člena a jeho rodinu. Mezi sebou (i mezi všemi ostatními v STS) si pak voláme a SMSkujeme zdarma.
  • Nevyčerpané jednotky můžeš vyčerpat i v následujícím měsíci (pozor, do toho dalšího se ale už nepřevedou).
  • Spousta kombinací levných tarifů a dat - v nové nabídce si každý snadno poskládá tarif na míru svým potřebám.
  • Vše si spravuješ a nastavuješ sám/sama v samoobsluze Vodafone - jednoduše na webu nebo v mobilní aplikaci. Najdeš zde i pravidelné vyúčtování, které buď hned snadno zaplatíš nebo si aktivuješ platbu inkasem.
  • Vybírat a objednávat můžeš i další služby z kompletní nabídky Vodafone a vše ti přijde na jednom vyúčtování. Můžeš tam mít např. i TV, pevný internet, různé předplacené balíčky (pasy) a další.
  • Operátor se navíc zavázal naši skautskou organizaci dlouhodobě finančně podporovat.

Více podrobností o výhodách STS najdeš na www.skaut.cz/sts.

Kolik služby v STS stojí?

Záleží na tom, jaké jsou tvoje potřeby a tedy jakou konkrétní službu si vybereš. V nabídce je široká paleta tarifů a jejich rozšíření o datové balíčky - viz ceník. Cena je jen zlomkem běžně dostupných nabídek na trhu. Smlouvu máme uzavřenou na 3 roky, po tuto dobu se tedy ceny nezvýší.

Kde najdu více informací?

Na www.skaut.cz/sts. Případně pokud hledáš informace o službách Vodafone obecně, tak na webu www.vodafone.cz. Pakliže nikde nenajdeš odpověď na své dotazy, můžeš nám napsat na telefony@skaut.cz a zkusíme ti pomoc s řešením.

Pozor. Aktuálně má celá organizace sjednaný limit na 15000 SIM se zvýhodněným tarifem. To je o 5000 čísel víc, než je nyní využíváno. Nepodaří-li vyjednaný limit čísel časem navýšit, je možné, že opět dojde k omezení přidávání nových čísel do služby. Máš-li o využití STS zájem, doporučujeme dlouho neváhat.

Za tým STS
Tomáš Slavík - Fred

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 1510x

Práce s článkem

4
kladných hlasů

Klíčové výrazy

Diskuse o článku

2 Názory
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu