....

Chyba na stránce: Přichází Skautská telefonní síť v novém. Větší, červenější, lépe ovladatelná a stále velmi atraktivní! Seznamte se a přidejte se - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/organizace/benefity/sts/5519-prichazi-nova-skautska-telefonni-sit-vetsi-cervenejsi-lepe-ovladatelna-a-stale-velmi-atraktivni-seznamte-se-a-pridejte-se?tl=comments"

Skautská telefonní síť

Skautská telefonní síť (STS) nabízí všem dospělým členům organizace Junák - český skaut možnost získat telefonní, datové a další služby od společnosti Vodafone za nadstandardně výhodných podmínek. Opět je možné přidávat nová čísla. 

Přichází Skautská telefonní síť v novém. Větší, červenější, lépe ovladatelná a stále velmi atraktivní! Seznamte se a přidejte se

Skautská telefonní síť je projektem organizace Junák – český skaut, který nabízí svým členům pro zajištění spolkové činnosti, ale i pro jejich osobní a soukromou potřebu, cenově velmi atraktivní mobilní hlasové, datové a pevné datové služby. Základním pilířem služby je volání mezi všemi zapojenými členy zdarma.

Novým partnerským telefonním operátorem, ke kterému celá Skautská telefonní síť nyní přechází, je Vodafone Czech Republic. Po více než půl roce intenzivních jednání se všemi operátory v ČR jsme uzavřeli na následující 3 roky smlouvu se společností Vodafone.

Tato volba zajistí skautům mj.:

  1. velmi atraktivní ceny služeb pro skauty a skautky,
  2. udržení volání mezi sebou zcela zdarma a nově i SMS mezi sebou také zdarma,
  3. otevření možnosti vstupu pro další členy,
  4. vlastní správu čísel v online samoobsluze,
  5. možnost mít pro sebe a svoji rodinu až 5 hlasových čísel a neomezeně datových a pevných služeb,
  6. významnou finanční podporu skautské organizaci operátorem.

Více o nové Skautské telefonní síti a podrobnosti o převodu čísel ze stávající sítě najdete na www.skaut.cz/sts.

I přes velkou snahu nebylo možné se současným operátorem T-Mobile nalézt řešení, které by neznamenalo výrazné zdražení služeb jednotlivým členům. Smlouva s T-Mobile končí dubnem 2021, a proto je nutné co nejdříve zahájit postupný převod (portaci) jednotlivých čísel (technologie přenosu neumožňuje přenést takové množství čísel najednou, přenos tak bude trvat více než jeden měsíc).

Jste uživatelem STS? Potřebujeme od vás rychlou akci!

  1. Přihlaste se co nejdříve do skautISu.
  2. Zkontrolujte nové tarify, na které vás u Vodafone plánujeme přepnout, případně je změňte, nebo označte, že v STS toto číslo končí.
  3. Potvrďte nové podmínky služby.
  4. Vyplňte číslo platného občanského průkazu.
  5. Zkontrolujte svou trvalou a korespondenční adresu.
  6. Nezapomeňte všechny změny uložit.
  7. Kontaktujte své rodinné příslušníky využívající vaše čísla v STS a seznamte je s přicházejícími změnami.

Čísla, u kterých nebude výše uvedené provedeno dostatečně včas, budou z STS koncem dubna vyřazena na předplacenou kartu. Věříme, že naprostá většina uživatelů bude mít o přenos do nové STS zájem, bude tak nutné přenést obrovské množství čísel a to zabere čas. Moc nám pomůže, když výše uvedené pokyny zvládnete splnit brzy, nejlépe do konce února.

STS ještě nemáte, ale rádi byste ji začali využívat?

Jednou z výhod nového řešení je právě to, že několikaleté uzavření naší STS končí. Od května bude opět možné přidávat další čísla, jak novými zájemci, tak i stávajícími uživateli (do naplnění limitu 5 hlasových čísel na osobu nebo 15 000 čísel na celou organizaci). Přesný postup pro přidání nových čísel do STS najdete na www.skaut.cz/sts.

Dočasně omezujeme možnost změn

Pro bezpečný a rychlý převod čísel k novému operátorovi byla zastavena možnost nastavení změn služeb u T-Mobile prostřednictvím skautISu. Od teď skautIS slouží pouze k nastavení budoucího řešení u Vodafone. Pokud opravdu ještě nějakou změnu u T-Mobile potřebujete nastavit, kontaktujte nás na níže uvedeném e-mailu. Pokud je to však jen trochu možné, žádáme o zdržení se dalších změn nastavení do přenosu vašeho čísla.

Pozor, T-Mobile oslovuje zákazníky

Zaznamenali jsme telefonování jednotlivcům s cílem udržet si jednotlivá čísla a rozbít naší síť. Operátora jsme obratem upozornili, že k oslovování není (min. do budoucna) oprávněn. Pokud by vás operátor kontaktoval, odmítněte jeho nabídku (jedná se o firemní číslo a vy v tuto chvíli nemůžete přímo jednat jeho jménem) a hovor nám prosím reportujte na telefony@skaut.cz. Děkujeme. 

Máte dotazy a na www.skaut.cz/sts jste nenašli odpověď? Můžete nám napsat na telefony@skaut.cz nebo v komentáři pod tímto článkem.

Za tým STS

Tomáš Slavík – Fred
vedoucí projektu

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 5019x

Práce s článkem

8
kladných hlasů

Diskuse o článku

60 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu