....

Chyba na stránce: Byla aktualizována rozdílová zkouška ČZ/VZ. Stáhněte si její obsah - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/oddil/vzdelavani/4516-byla-aktualizovana-rozdilova-zkouska-cz-vz-stahnete-si-jeji-obsah?autologin=1"

VZDĚLÁVÁNÍ


K dobrému vedení oddílu je třeba dobré a průběžné vzdělávání. To povinné, ale i další – rozvojové. Neváhej a ponoř se do něj, najdi si to nejlepší pro sebe nebo pro další členy vaší oddílové rady.

Byla aktualizována rozdílová zkouška ČZ/VZ. Stáhněte si její obsah

Rozdílovou zkoušku ČZ/VZ, která zkušebním komisím radí, jak přistupovat k ověření podmínek ČZ a VZ v rámci jedné zkoušky, jsme aktualizovali podle podmínek aktuální podoby vůdcovské zkoušky.

Rozdílovou zkoušku může zajišťovat každá zkušební komise vůdcovských zkoušek. Rozhodnutí o přijetí uchazeče k takovéto zkoušce je v kompetenci předsedy dané zkušební komise VZ.


  • Uchazeči musí být starší 21 let a musí u nich být na základě dosavadního výchovného působení předpoklad, že splní cíl vůdcovské zkoušky
    (jak ho definuje ŘVČČJ, článek 79) a předpoklad úspěšného samostatného působení ve funkci vedoucího oddílu - svým souhlasem dokládá vůdce střediska.

Do skautISu se v případě pořádání "rozdílové zkoušky" zadává pouze jedna akce (VK, VLK) se dvěma zkouškami (ČZ, VZ). Absolvent má nárok i na čekatelský dekret, čekatelský odznak mu zajistit nemusíte (dostane vůdcovský) - ale samozřejmě si ho může sám pořídit.

Obsah nové srovnávací zkoušky ČZ+VZ si můžete stáhnout zde.

 

Michal Peroutka - Pérák
koordinátor vzdělávání

 

 

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 1828x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Klíčové výrazy

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu