....

Chyba na stránce: Závod vlčat a světlušek odložen na rok 2021 - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/oddil/program/svetlusky-a-vlcata/zavod-vlcat-a-svetlusek/5035-zavod-vlcat-a-svetlusek-odlozen-na-rok-2021?autologin=1"

Závod vlčat a světlušek odložen na rok 2021

Závod vlčat a světlušek odložen na rok 2021

Omezení skautské činnosti v závislosti na epidemiologické situaci má přímý dopad také na letošní ročník Závodu vlčat a světlušek. V současné chvíli je zřejmé, že v nejbližším měsíci neproběhnou plánovaná základní kola a i další vývoj je velmi nejistý.

S ohledem na aktuální stav rušíme celý Závod vlčat a světlušek pro tento rok a předpokládáme, že v plné míře proběhne v roce 2021. Znamená to, že celý cyklus skautských závodů (Závod vlčat a světlušek a Svojsíkův závod) se nyní posouvá o rok. ZVaS proběhne v roce 2021, Svojsíkův závod pak v roce 2022.

 

Jsme si vědomi, že vzniklý tříletý interval není ani pro jeden ze závodů příjemný a je možné, že některé členky a členy tak připravíme o možnost se závodů v dané kategorii zúčastnit. Po zvážení všech dalších možných variant nicméně považujeme daný postup za nejvhodnější. Předpokládáme, že minimálně pro skautské družiny připravíme pro následující jaro jinou formu podpory jejich činnosti a už teď se rodí první myšlenky.

 

Děkujeme všem pořadatelům letošního ročníku ZVaS za energii, kterou do příprav závodu investovali. Věříme, že nemalou část odvedené práce lze využít pro následující rok.

 

Ve spolupráci s Odborem vlčat a světlušek a štábem ZVaS

 

Bára Tichavová - Rozárka

zpravodajka pro program

 

a

Josef Výprachtický - José
starosta 

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 2065x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace: