....

Chyba na stránce: HELPDESK 2021 - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/oddil/akce/prehled-akci/viewevent/680-helpdesk-2021"

HELPDESK 2021

HELPDESK 2021

HELPDESK 2021

Údaje o skupině

Termín akce

25 únor 12:00
-
28 březen 23:45

Potvrzení účastníci

HelpDesk 2021 dostává přesnějsí formu. Tým se naplno pustil do příprav online verze a už vám můžeme prozradit, že akce bude probíhat několik týdnů od poloviny února. Potkávat se budeme dvakrát týdně na různých typech setkání od webinářů, přes skupinové workshopy, po live streamy. I průběžně mezi jednotlivými programy budou mít týmy možnost povídat si o svých cílech se zkušenými patrony. #staytuned

Co se týká obsahu programů, čekají nás témata jako je plánování v pozastavené činnosti střediska, práce s rovery a roverským programem, nástupnictví nebo práce v týmu. Kromě toho se můžete těšit také na programy seberozvojového a relaxačního charakteru. A to je jen pár tipů!

 

Už od 4. ledna poběží registrace na celý HelpDesk. Většina programů bude mít ale potom omezenou kapacitu a proto se bude vyžadovat přihlašování zvlášť. Víc informací bude přibývat už brzy na webu nebo na facebookové události, tak ji doporučujeme sledovat. Každopádně, celá akce pro vás bude připravena bez účastnického poplatku.

 

Milá střediska, okresy a další týmy, rádi bychom vás ještě jednou pozvali na akci, která se snaží být nejvíc pro lidi a o lidech. Tak doufáme, že tam budete s námi.

 

A také děkujeme za vyplnění dotazníku k programům, s vašimi odpověďmi už jsme začali pracovat.

 

Těšíme se a nezapomeňte na 4. ledna, ať se k vám pak dostávají všechny informace.

 

Tým HelpDesku 2021

 

  Nahlásit chybu