Weby a skautIS: Novinky ve skautISu 11.8

weby a SkautIS
 11.8 NOVý skautIS Určeno pro: Návštěvník

Co je nového?

V pátek v noci (3. 8. 2018) jsme úspěšně nasadili do ostrého provozu nový skautIS - verzi 11.8. Z největších novinek vybírám zcela nové přehledy a grafy vývoje členské základny a počtu jednotek v agendě registrace. Statistiky jsou dostupné všem, kteří mohou číst registraci jednotky.Další velkou novinkou je úprava zakldání uživatelského účtu mladšími osobami tak, abychom naplnili ustanovení předpisu GDPR. U nemovitostí a základen jsme pak zavedli možnost přidat si odkaz a zobrazit tak údaje přímo na stránkách ČUZK.

Nové funkce dostupné ve skautISu 11.8:

* Zpracovány nové přehledy z registrace o vývoji počtu členů a přehled o jednotkách a jejich velikostech.

* V rámci agendy hodnocení kvality jsme zavedli nový souhrnný typ hodnocení "Srovnání s ostatními" v cizích výsledcích.

* Došlo k úpravě zakládání uživatelských účtů mladšími osobami tak, abychom vyhověli GDPR. O vytvoření účtu mladší osoby se nově dozvědí i rodiče dítěte.

* V agendě nemovitostí a základen umožňujeme přidat přímý odkaz pro přístup na detail nemovitosti na stránkách ČUZK (obdoba přístupu, který je k dispozici na mapy.cz).

* Pro ústředí jsme zpracovali novou tabulku Přehled průběžného čerpání dotací pro vzdělávací akce.

 

Co jste možná přehlédli v předchozích verzích:

* Zavedena možnost stažení PDF přehledu žádosti o dotaci pro účetnictví jednotek pro dotace pro neorganizovanou mládež a stavby.

* Došlo k úpravě a rozšíření stránky Členství osoby tak, aby bylo možné zaznamenat nové souhlasy se zpracováním údajů o osobě.

* V agendě nemovitostí a základen došlo k celkovému přepracování stránek dle pravidel nového designu skautISu, byly opraveny chyby a uživatelsky vylepšeno ovládání v agendě.

* Byl zpracován PDF přehled o žádosti o dotace pro žádosti typu neorganizovaná mládež a stavby pro založení do účetnictví jednotky.

 

Celý popis nasazené verze naleznete na webu nápovědy. Věřím, že nové funkce oceníte a alespoň trochu vám zjednoduší práci se systémem.

 

Jan Mesl (Mýval)

správce skautského informačního systému

 


 

Detainí popis novinek a oprav:čtěte víc v článku nápovědy skautISu

 

 

sledujte nás na facebooku

facebook.com/skautIS 

 

Nemáte zájem o zasílání informací mailem?