....

Chyba na stránce: MiQuik 2020 přinese příležitost zapomenout na všední stres a získat nové podněty. Přihlas se i ty! - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/clanky-na-webu/blog-organizace/5401-prihlas-se-na-miquik-2020"

MiQuik 2020 přinese příležitost zapomenout na všední stres a získat nové podněty. Přihlas se i ty!

MiQuik 2020 přinese příležitost zapomenout na všední stres a získat nové podněty. Přihlas se i ty!

Přihlas se na MiQuik 2020!

Dnes 3. 12.  o půlnoci končí přihlašování na Mikulášský víkend. Chceme roverům nabídnout možnost načerpat novou energii a zapomenout na všední starosti. Kromě tradičních přednášek nabídneme workshopy a výzvy, nebo třeba možnost popovídat si s cizími skauty. Přihlas se!

Načerpej novou inspiraci a motivaci

Letošní ročník Mikulášského víkendu (zkráceně označovaného jako MiQuik) nabídne pestrý program na téma změna. Jedná se o odkaz na velké problémy, jako je klimatická změna, individuální změny v našich vlastních životech i v oddílech a střediscích. Opomenout ale nemůžeme improvizované podmínky, které nám letošek nachystal a ve kterých MiQuik chystáme. Víme už, že je možné běžně chystat online schůzky a zajišťovat streamy nebo webináře. My se ale snažíme převést do online prostoru akci, které by se za běžných podmínek účastnilo přes tisíc skautů z celé republiky a jejímž primárním cílem není pouhé předávání informací nebo vzdělávání.

Proč se přihlásit?

Víc než kdy dříve nám záleží na tom, aby byl program jiný. Aby mohl konkurovat nepřebernému množství poučného i zábavného programu, kterého je plný internet. Proto je pro nás důležitá možnost zapojení účastníků do programu. Máme proto připravenou celou řadu aktivit, které se alespoň vzdáleně pokusí nahradit to, kvůli čemu je Mikulášský víkend tak oblíbený – možnost setkávání a interagování se známými i neznámými skauty ze všech koutů republiky. 

Z dlouhého seznamu příležitostí obohacení, které letos nabídneme, stojí za vyzdvižení třeba možnost zapojit se do scénického čtení a vyzkoušet si hlasově ztvárnit část divadelního scénáře. Zajímavé jistě budou také workshopy zaměřené na změny oddílové prezentace – tvorbu skautské grafiky nebo webu. Z pasivnějších programů bych zmínil přednášku o udržitelnosti architektury nebo závěrečnou debatu s Erikem Taberym. Celý výčet najdeš na našem webu.

Jak to bude probíhat? 

Pokud se přihlásíš vyplněním našeho registračního formuláře, dostaneš mailem odkaz na náš rozcestník, ve kterém budou postupně přibývat programy. Různé aktivity můžou mít trochu odlišnou formu, to vše bude v rozcestníku popsané společně s odkazem na video nebo hovor, kde se program bude odehrávat. Všechen program navíc zůstane přístupný i po skončení MiQuiku tak, aby bylo možné se kdykoliv vrátit k tomu, co člověk nestihl, přehlédl nebo kam ho kapacita nepustila. 

Máme totiž několik workshopů pro omezený počet účastníků. Zpravidla se jedná o činnosti s větší mírou zapojení jednotlivců, kde by větší počet účastníků byl na úkor kvality. Přihlásit se je možné taktéž u nás na webu na stránce Program.

Závěrem snad jen zmíním, že se na Vás všechny těšíme. Náš tým věnuje organizaci online Víkendu nemalé úsilí s vírou, že se to v této nemilé a nepředvídatelné době zúročí. Snad MiQuik naplní své poslání a přinese všem účastníkům patřičný odpočinek, motivaci a inspiraci do další nejen skautské činnosti.

 

 

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 837x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace: