....

Chyba na stránce: Hledáte podzimní inspiraci? Sledujte rozhovor s výchovným zpravodajem! - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/balicky-ustredi/719-balicek-rijen-2016/2679-hledate-podzimni-inspiraci-podivejte-se-na-1-videorozhovor-s-vychovnym-zpravodajem"

Hledáte podzimní inspiraci? Sledujte rozhovor s výchovným zpravodajem!

Hledáte podzimní inspiraci? Sledujte rozhovor s výchovným zpravodajem!

Nemáte čas nebo chuť číst metodiky? Potřebujete změnu? Pusťte si náš nový rozhovor o radostech a strastech výchovného zpravodaje s Vojtou Prokešem.

 

Zkrácená verze rozhovoru:


6 let zkušeností v roli výchovného zpravodaje Vojta nezapře, a tak se nudit nebudete - propovídat se s ním až do tmy nebyl žádný problém:).


Co se dozvíte? Třeba to, jestli vůbec stojí za to stát se výchovným zpravodajem, jak Vojta pracoval s nedůvěřivými vůdci oddílů, proč by výchovný zpravodaj měl mít svého mentora nebo se můžete inspirovat typy akcí, které Vojta pořádal a osvědčily se mu.
Náš opeřenec Emil u toho samozřejmě nemohl chybět, a tak vás bude rozhovorem provázet a tu a tam glosovat (je na svůj první herecký výstup patřičně hrdý).


Na křižovatce najdete dvě verze videorozhovoru s Vojtou

 

Chtěli byste se Vojty zeptat na něco dalšího? Napište Táně, koordinátorce výchovných zpravodajů, která váš dotaz ráda předá.

 

Ať vám jde výchova na podzim od ruky!
A nezapomeňte, že mnoho inspirace na vás čeká i na křižovatce v sekci pro výchovné zpravodaje: http://krizovatka.skaut.cz/stredisko/lide/vychovny-zpravodaj

Táňa


Táňa Ondrašíková
koordinátorka výchovných zpravodajů
tana.ondrasikova@skaut.cz

 

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 2774x

Práce s článkem

2
kladných hlasů

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace: