....

Chyba na stránce: Slavíme 100 let Československa na kole. Připojte se ke Lví stopě! - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/zpravodajstvi/4034-lvi-stopa-nejvetsi-cyklotrasa-sveta"

Slavíme 100 let Československa na kole. Připojte se ke Lví stopě!

Slavíme 100 let Československa na kole. Připojte se ke Lví stopě!

Lví stopa je oslava 100. výročí republiky a dává příležitost nakreslit dvouocasého lva na mapě Česka a vytvořit největší cyklistickou trasu světa. A protože výzvy ke skautingu patří, je nám ctí oznámit, že Junák – český skaut se stal partnerem tohoto projektu ŠKODA Auto. Šlápněte proto taky do pedálů, vyberte si ze stovky cyklistických tras a přispějte ke světovému rekordu! Třeba si u toho někdo splní i část odborky Cyklistka / Cyklista!

Jak začít a zaznamenávat

Začněte jednoduše: navštivte web Lví stopy a vyberte si trasu, která by se vám líbila. Můžete si vybrat dle vybraných kategorií nebo dle nejbližší trasy. Před cestou se rozhodněte, zdali chcete trasu zaznamenat prostřednictvím mobilní aplikace Strava nebo se necháte odnavigovat aplikací Mapy.cz a na trase se vyfotíte. Ať tak nebo tak, na stránce trasy najdete tlačítka “Mapy.cz navigovat” nebo “stáhnout soubor GPX” pro aplikaci Strava. A nakonec to nejdůležitější: vyrazit.

 

Po návratu

Až se vrátíte a v klidu si odpočinete, je třeba potvrdit, že jste trasu projeli. V sekci “Zaznamenat trasu” na webu Lví stopy najdete dvě možnosti, jak na to: buď vyplníte krátký formulář a nahrajete fotku z trasy nebo jen ověříte svou aktivitu přes přihlášení do aplikace Strava.

Sledujte Lví stopu na internetu

Myslíme, že se to určitě vyplatí; na webu Lví stopy najdete aktuality vč. tipů, jak pečovat o kolo i o sebe nebo přehled soutěží, které probíhají i na Facebooku a Instagramu. Vyhrát můžete ceny od partnerů projektu.

 

Přejeme bezpečné a povedené výlety!

 

P.S.: Odjeli jste některou trasu s oddílem, družinou nebo třeba jen kamarádem z oddílu? O fotografie z trasy, s koly a v šátcích, máme zájem na komunikace@skaut.cz. Už teď se na ně těšíme!

 

Lukáš Neuheisl

redaktor externí komunikace

 

Petr Vaněk - Permi

zpravodaj pro komunikaci a projekty služby společnosti

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 2753x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu