Nejlepší skautská učebnice k čekatelské zkoušce je v prodeji

Článek, který by tě mohl zajímat! 
Určeno pro: Návštěvník

Nejucelenější a nejhezčí učebnice k čekatelské zkoušce je v prodeji


Stejně jako se vyvíjí skauting, vyvíjí se také nároky na vědomosti a dovednosti začínajících uchazečů a uchazeček o vedoucí pozice ve skautingu. Proto jsme připravili značně aktualizovanou a rozšířenou učební publikaci Čekatelská zkouška, která díky více jak 200 stranám informací dokáže plnohodnotně připravit všechny nadcházející čekatele a čekatelky pro jejich novou skautskou roli. 

Jen za 98 Kč!

Kupte si knihu na www.obchod.skaut.cz

 

Naučte se nejnovější poznatky a změny 

Publikace k nové čekatelské zkoušce přináší souhrn poznatků, které vycházejí z aktuálního kompetenčního profilu čekatele tak, jak jej uvádí Řád pro vzdělávání činovnic a činovníků. Čekatelská zkouška se před lety zásadně změnila a od té doby nebyl k dispozici žádný ucelený studijní materiál, který by nové podobě odpovídal. 

Zato obsah nové Čekatelské zkoušky už zapracoval všechny důležité změny, které se za poslední dobu udály, například zavedení nového názvu organizace, dopady nového občanského zákoníku nebo nové metodické poznatky. Jednotlivé kapitoly jsou zpracovány odborníky na daná témata, kteří již mnoho let lektorsky působí na čekatelských kurzech a zkouškách a využívají nových kompetencí. Obsahově publikaci připravil Instruktorský tým Stříbrné řeky.   

Komu je publikace určena? 

  • VZDĚLAVATELŮM A VZDĚLAVATELKÁM Text je řazen do tematických kapitol (metodika, zdravověda, právo, organizace...), takže se dá publikace snadno využít pro výuku při programu čekatelských kurzů. Je tedy vhodná pro vzdělavatele, kteří kurzy pořádají. Mohou se knihou inspirovat nebo ji doporučit (případně pořídit) také účastníkům a účastnicím kurzů. 
  • ZÁJEMCŮM A ZÁJEMKYNÍM O SLOŽENÍ ČEKATELSKÉ ZKOUŠKY Kapitoly Čekatelské zkoušky obsahují nejen čtivě zpracované texty, ale i metodická doporučení, příklady a různé aplikace tak, aby byly využitelné pro samostudium. Publikace k přípravě na čekatelskou zkoušku poskytuje zájemcům celkový vhled do příslušného vědění.  

Vymazlený vzhled s bonusovou přílohou 

Publikace vychází v kvalitní šité lepené vazbě, má atraktivní formát, moderní grafické zpracování a cca 200 stran textu a grafů. Obsahuje také praktické klopy, do kterých je vložena příloha - mapa čekatelských kompetencí. Suma sumárum, v kombinaci se svižným textem tohle bude radost číst!

Shrnutí

  • aktuální informace
  • moderní vzhled
  • vhodné pro kurzy i samostudium
  • celkový vhled do vědění napříč obory
  • jasná návaznost na kompetenční profil
  • v souladu s Řádem pro vzdělání činovníků a činovnic

Kupte si knihu na www.obchod.skaut.cz 

Za TDC
Tomáš Vovsík

 

Nemáte zájem o zasílání informací mailem?