Přihlašování na Skautský mediální seminář 2017 spuštěno. Přihlášky do 18. Října. Počet míst omezen.


 Článek, který by tě mohl zajímat! 
Určeno pro: Návštěvník

Přihlašování na Skautský mediální seminář 2017 spuštěno. Přihlášky do 18. října. Počet míst omezen.

Přihlašování spuštěno! Seminář pro mediální zpravodajky a zpravodaje středisek, okresů, krajů i akcí a projektů, stejně jako další skautky a skauty aktivní v posilování dobrého jména skautingu ve společnosti nebo se zájmem o tuto oblast. Přihlašování běží do 18. října, počet míst je omezen, neváhej dlouho!

Termín semináře: 10. - 12. listopadu 2017
Místo konání: Skautský dům, Roudnice nad Labem
Přihlášky: Do 18. října
Organizuje: Komunikační tým Junáka – českého skauta s podporou dobrovolníků a hostitelského střediska

Většina z nás ví, že je třeba, aby společnost o skautingu věděla. A mnozí jsou si vědomi i toho, že "jen" dělat dobrý skauting někdy nestačí, že je občas třeba na něj upozornit. A že nám silné a pozitivní povědomí o skautingu může pomáhat nejen oslovovat budoucí skautky a skauty, ale i budoucí dobrovolníky, podporovatele, sponzory. O to se u mnohých jednotek starají mediální zpravodajové a zpravodajky.

Seminář nabídne skautkám a skautům s aktuální rolí v propagaci skautingu, stejně jako těm se zájmem a chutí se v oblasti v budoucnu angažovat, příležitost pro osobní růst, rozšíření obzorů, vzdělání v jednotlivých tématech, setkání se zajímavými hosty a experty, možnost ovlivnit další rozvoj oblasti a rozsah podporu mediálním zpravodajům ze strany ústředí, stejně jako navázání kontaktů se skautkami a skauty se stejným zájmem z celé země.

Mezi tématy budou například následující:

  • Jak ve skautské propagaci využívat sociální sítě
  • Jak napsat tiskovou zprávu, která novináře zaujme
  • Jak pracovat se Skautským vizuálním stylem
  • Jak z propagace udělat respektované téma na středisku
  • Jak se dostat do médií
  • Jak mluvit o skautingu
  • a další

Seminář bude z velké části interaktivní, takže vás teorií neunudíme - naopak - odnesete si praktické zkušenosti a rady, které vám pomůžou při další činnosti. Těšit se můžete i na zajímavé hosty a doplňkové aktivity.

Cena semináře: 250 Kč, doporučujeme domluvit si úhradu cestovného i účastnického poplatku s vysílajícím střediskem/oddílem.

Přihláška! Pro přihlášení klikni na Hlásím se na celostátní Skautský mediální seminář 2017. Nejpozději do 18. října, ale dříve je lépe.

Pokud máš jakékoli dotazy či podněty k chystanému mediálnímu semináři, piš na komunikace@skaut.cz. Ptát se samozřejmě můžeš i v příslušné události na Facebooku. (Tvá přítomnost v události NENÍ přihlášením!)

Petr Vaněk - Permi | petr.vanek@skaut.cz
zpravodaj pro komunikaci a projekty služby společnosti

Nemáte zájem o zasílání informací mailem?