Pošlete úsporu se skautskou energií dál, snadno na jedno kliknutí!


 Článek, který by tě mohl zajímat! 
Určeno pro: Návštěvník

Pošlete úsporu se skautskou energií dál, snadno na jedno kliknutí!

Skautská energie je skautský benefit, který nabízí výhodné ceny na dodávky elektřiny a plynu. Skauti a skautky tak mohou ušetřit za používání energií ve svých klubovnách, základnách a domácnostech. O tento benefit se pak může každý skaut podělit a pozvat celou svoji rodinu, dále všechny své kamarády a známé a nově dokonce i podnikatele, firmy a všemožná sdružení; zkrátka i všechny subjekty, co mají své IČO.

Skautská energie má zbrusu nový web

Najdete zde veškeré informace, které potřebujete před vstupem do Skautské energie vědět, dále pak návody, jak postupovat, ať už chcete do skautského benefitu vstoupit, nebo se podělit a přizvat své okolí.

Kdo může skautskou energii využít?

Tento benefitní projekt je určený skautům a jejich okolí. Do Skautské energie lze přihlásit vaši domácnost (rodiče, příbuzné), kamarády, známé (bývalé skauty, rodiče dětí, jejich domácnosti), nebo subjekt s vlastním IČO (např. firmu, podnikatele, skautskou klubovnu či základnu).

Nový systém jednoduchých pozvánek - pošlete výhodu dále

Rodič, příbuzný nebo známý nějakého skauta či skautky nově jen požádá skauta o poslání pozvánky do Skautské energie emailem. Skaut/ka ve skautISu (na kartě skautská energie) pouze vyplní e-mail a případně přidá osobní vzkaz a pošle pozvánku. Do emailové schránky "obdarovaného" dorazí zpráva s odkazem. Na tomto odkazu vyplní žádost o vstup do Skautské energie (plnou moc). Pak už stačí jen vytisknout a odeslat plnou moc na TGI a je hotovo :)

Pak už se o nic nestarám

Pokud někomu zašlete pozvánku do Skautské energie, nemusíte mít obavu z žádného papírování, ani o své osobní údaje. Není tu žádné ručení, či závazek k tomu, koho ke skautskému benefitu zveme. Po odeslání pozvánky přijde adresátovi email se všemi potřebnými informacemi a vaše role tím končí, není spojena s žádnými dalšími závazky a vše je již plně v režii pozvaného.

Proč? Ušetříme a ušetří i naše okolí

Každý rok soutěžíme nového dodavatele s nejnižší cenou. Dlouhodobě tak nabízíme nejvýhodnější ceny elektřiny a plynu na trhu. Navíc se Jedná o zajímavý fundraisingový prostředek - skauti dostávají od dodavatele provizi. Za každou spotřebovanou megawatthodinu dostanou skauti od smluvního poskytovatele energie 25 Kč.  Více zapojených subjektů v této službě znamená lepší podmínky do budoucna všem.

Benefit není pro všechny

Pokud zájemce o vstup do Skautské energie žádného skauta nezná, nemůže do ní vstoupit. Opatrné rozšiřování Skautské energie je v našem zájmu: pokud vždy pozveme někoho, kdo zná osobně nějakého skauta, zachováváme určitou síť založenou na vztazích a určitou výjimečnost skautského benefitu (není pro všechny). Naše okolí, které tuto výhodu čerpá, pak může mít ke skautům zpětně lepší vztah a třeba v budoucnu být organizaci také něčím prospěšné.

Podrobnější informace a návody najdete na www.skautskaenergie.cz.

 

Řešíme několik problémů 

Ve skautIS možná někteří skauti nyní nevidí tlačítko "Zažádat o vstup odmácnosti". Je to chyba a brzy bude opravena. Do té toby je možné vyřešit přihlášku snadno - pošlete pozvánku sami sobě. Tedy zadejte váš e-mail a klikněte na odkaz, který vám ihned přijde. 

Pokud narazíte na další problémy, prosím kontaktujte nás na energie@skaut.cz

Tlačítko k přidání jednotky vidí pouze ti, kdo mají ve skautISu roli "admin/správce ...". 

Vyzkoušejte to hned

Pozvěte:
  • rodiče členů vašeho oddílu / střediska
  • vaše rodiče a ostatní příbuzné 
  • bývalé členy vašich oddílů, kteří již aktivně nepůsobí
  • vaše blízké kamarády

Není třeba se obávat, zadané e-maily nebudou nikdy použity jinak než k tomuto jednorázovému automatickému odeslání pozvánky s vaším vzkazem. 

Za TDC Petra Daněčková (Peťule)
redaktorka interní komunikace

Nemáte zájem o zasílání informací mailem?