Podpoř nábory novým skvělým skautským videem z rukou dobrovolníků!


 Článek, který by tě mohl zajímat! 
Určeno pro: Návštěvník

Podpoř nábory novým skvělým skautským videem z rukou dobrovolníků!


Znáš to určitě moc dobře: na první tábory Ti rodiče dali plyšáka, aby ses necítil/a tak o samotě. Ale samozřejmě, že mezi skauty/skautkami to moc často nebylo! Proto si plyšák našel vlastní místo ve stanu... a nebo byl s Tebou všude, aby nebylo smutno jemu. A přesně tak zažil na vlastní chlupy všechna ta skvělá skautská dobrodružství, i když občas přišel k újmě.Co má společného plyšový medvěd a skautský tábor? Je pro plyšáka takové prostředí vůbec bezpečné? Podívej se na nové náborové video z produkce Skautského Video Audio Týmu a sděl světu, že ani Ty nejsi z plyše! 

VIDEO NA YOUTUBE
VIDEO NA FACEBOOKU
VIDEO NA TWITTERU 

Stejný je i příběh plyšového medvěda z nového skautského propagačního videa, které vytvořil SVAT - Skautský Video Audio Tým. Plyšový medvěd s naším hlavním hrdinou tráví veškerý čas, ale zvládne s neplyšovými skauty a skautkami udržet krok? Podívej se na video a nezapomeň ho, samozřejmě, sdílet všem známým - skvěle tím pomůžeš letošním náborům! :)

 

Viditelnost skautingu je pro začátek skautského roku vždy důležitá: právě v této době se kluci a holky (i jejich rodiče) rozhodují, jak trávit svůj volný čas. Proto jsme rádi, že úspěšnost videa potvrzují i aktuální čísla: za první dva dny od uveřejnění bylo video sdíleno více než 1 800x a nasbíralo více než 250 tisíc shlédnutí, což je neuvěřitelné číslo. Zároveň jde o zatím nejpopulárnější výskyt nového skautského loga. Video nyní najdeš na Facebooku a YouTube, ale případně jej můžeš retweetnout followerům na Twitteru.

 

Víš, co je na videu ještě lepší? Celé jej vytvořili dobrovolníci a zcela zdarma pomohli i všichni neskautští odborníci! Chtěli bychom tímto poděkovat Skautskému Video Audio Týmu (http://svat.skauting.cz), hereckému obsazení a všem těm, kteří videu pomohli na svět. Jsou to: Filip Neugebauer - Kanička (chlapec), Barbora Kolářová (maminka), Radim Vaňous - Kuře (scénář a režie, http://www.radimvanous.cz/), Milan Mareš (kamera), Vojta Čižmář (střih, http://cizmarmp.weebly.com/), Radek Kárník (mistr zvuku, https://vimeo.com/rkarnik), Aleš Vitinger (operátor zvuku, konzultant), Lucie Horáková - Basa (grafika), Vojta Petr - Ojta (produkce, http://www.vojtapetr.cz). Dále také Jaromír Kalina, Johanka Anežka Burešová - Lilek (odborná pomoc), Karolína Fialová (asistentka produkce & režie), Máďa Zi - Máďa (catering, runner), Petr Kubíček, Jana Kvapilová - Prcek, Mirinka Neugebauerová, Derek James (autor písně Won’t Be Long), Jan Pololánik, Matěj Vázal, Tomáš Pecold, Biofilms a tábor střediska Pozořice. A mnozí další. Děkujeme!

 

Máš námět nebo rovnou scénář na skvělé video, jako je tohle? Určitě se ozvi na komunikace@skaut.cz!

Nezapomeň taky sledovat SVAT a dozvědět se něco víc o tom, jak takové natáčení probíhá - včetně tohoto videa: https://www.facebook.com/czsvat.

 

Petr Vaněk - Permoník

zpravodaj Výkonné rady pro komunikaci a projekty služby společnosti

Nemáte zájem o zasílání informací mailem?